Onze producten

HET PROBLEEM:

U heeft last van storingen aan uw LED aanhangerverlichting in combinatie met uw auto, maar uw verlichting doet het prima wanneer deze achter een andere auto gemonteerd is. Dan is er een grote kans dat de betreffende auto waarmee u klachten ervaart niet kan omgaan met de LED verlichting op uw aanhangwagen. Dit is een bekend probleem welke in vele verschillende soorten en maten optreed. Zo kan het zijn dat uw lampen het deels doen maar bijvoorbeeld de mistlamp of achteruitrijlamp niet. Of ze doen het heel even maar vallen daarna ineens helemaal uit. Een andere variant is dat er constante pulse waarneembaar is in de vorm van een lichte maar wel constant aanwezige flikkering. Ook zijn er gevallen bekend waarbij de boordcomputer van de auto met man en macht u probeert te overtuigen dat u zonder verlichting rijdt dan wel met enkele kapotte lampen terwijl alles het prima doet. Bijzonder irritant, en als u op internet zoekt vindt u veel klachten maar geen oplossingen.

DE OPLOSSING:

De LED Light processor van DVA is er in twee types.

  • DVA Light processor standaard, makkelijk te monteren in de hoofdverlichtingskabel van uw aanhangwagen. Deze versie vereist het doorknippen van de kabels en opnieuw aansluiten met de LED Light Processor ertussen.
  • Een DVA Light Processor Plug ´n Play aansluiten op de bestaande stekker van uw aanhangwagen en de stekker van de Light Processor in uw auto stoppen.
  • De DVA LED Light Processor is een intelligent stukje elektronica dat communiceert met het CAN BUS systeem van de auto. Om een lang en technisch verhaal kort te maken: De DVA LED Light Processor vertelt het trekkend voertuig de juiste meetwaardes zodat uw auto gewoon blijft doen wat hij moet doen en niet meer voor niets in de stress schiet. In 99% van de gevallen zijn hiermee alle mogelijke storingen volledig verholpen of zodanig afgenomen dat je over normaal en veilig functioneren kunt spreken. De DVA LED Light Processor behoudt het zuinige karakter van uw LED verlichting en is daarnaast schok- en waterresistent. (niet voor onderdompelen geschikt).

Webshop

Wij hebben na uitvoerig testen van de DVA LED Light Processor op meer dan honderd verschillende automerken en types slechts 1 auto gevonden die nog steeds problemen geeft. Dit betreft de Mercedes G klasse. De oplossing voor de Mercedes G klasse hebben we inmiddels wel gevonden en enkele malen toegepast. Dit is maatwerk en te bestellen via het contactformulier.